Hej smukke.

Her får en af de allermest virkningsfulde HEMMELIGHEDER til, at komme nærmere dit nye karrieremål.

(Effektivt).

Kan du gætte hvad det er?

Du skal (og ja det er meget simpelt)…

Skrive.
Dit.
Mål
Ned.

Tadaaaa – mega simpelt ikke?

MEN.

Det er ikke nok med bare at skrive dit mål ned.

Du skal beskrive dit mål:

1. Detaljeret
2. Specifikt.

ET KNAP-SÅ-GODT-FORMULERET MÅL
Eksempel: Jeg vil finde et nyt spændende job.

ET MERE DETALJERET-OG-SPECIFIKT-FORMULERET MÅL
Eksempel: Jeg vil finde et job inden [INDSÆT SELV DATO]. Jeg vil arbejde inden for [INDSÆT SELV BRANCHE, ARBEJDSOMRÅDER ETC.]. Jeg vil researche på virksomheder, opdatere mit CV + min LinkedIn profil og derefter aktivere mit netværk. Jeg vil tage et lille skridt hver dag og ugentligt følge op på, hvor jeg er ift. mit mål.

Jeg tror du ved præcis, hvor jeg vil hen ik? (high-five-smiley)

Grib pen, køb en lækker notesbog og skriv.

Må din weekend blive forrygende.

Kærligst Sanne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *