Er du på barsel og går du og grubler over, om du skal finde et nyt job efter din barsel?

Måske er du kørt træt i dit gamle arbejde eller blot vokset fra det? Eller også kan dine arbejdertider ikke hænge sammen med jeres nye familiesituation? Der kan være mange grunde til, at du overvejer at finde et nyt job efter din barsel.

Jeg ved hvor frustrerende det kan være, ikke at vide hvad der skal ske efter mange måneder hjemme med sin lækre baby, derfor vil jeg gerne give dig en øvelse. En øvelse, som kan få dig fra frustration til mere klarhed. Er du klar?

Nyt job efter barsel – skal eller skal ikke?

Det kan være ekstremt forvirrende, at gå med overvejelser om et jobskifte. Især under en barsel. Det kører rundt i hovedet med fordele, ulemper og en masse spørgsmål:

”Er det bedst jeg starter i det gamle job og søger nyt job imens jeg er i arbejde?

Eller

”Skal jeg gøre alt hvad jeg kan nu for at finde et nyt job, inden jeg starter op igen?”

Du tænker måske også:

”På den anden side vil det være dejligt at blive i mit job. Jeg kan jo godt lide min arbejdsplads og mine kollegaer...”

Og så kommer tvivlen pludselig snigende (som en stille ninja):

”Jeg er bange for, at det ikke er muligt at få logistikken til at gå op. Jeg ved med 100% sikkerhed at (indsæt selv navnet på din fantastiske søn eller datter) ikke skal være den første der afleveres og den sidste der hentes…”

Måske kender du også til følgende jobspekulationer:

”Men hvis jeg skal finde et nyt job efter barsel, hvad skal jeg så? Skal jeg finde et nyt job magen til det jeg har nu bare et andet sted? Eller skal jeg noget helt andet? Måske læse? Eller finde et deltidsjob?”

”Kan jeg overskue at starte på et nyt arbejde samtidig med en ny hverdag med baby?”

”Og hvad nu hvis det arbejde jeg finder ikke er bedre end det jeg har nu – er det så ikke bedre at vente? Så jeg ikke bruger unødige ressourcer og energi?”

Og sådan fortsætter det.

I mange minutter.

Time efter time.

Dag efter dag.

Suk.

Og dobbelt-suk.

Og så alligevel ikke.

For jeg kan hjælpe dig.

Hjælpe dig tættere på beslutningen om vejen du skal gå. Altså om du skal finde et nyt job efter din barsel. 

Nyt job efter barsel - sådan kommer du nærmere en beslutning.

Grip pen, papir og download øvelsen, hvis du har lyst til at komme nærmere en beslutning.

Den karrierebeslutning, som er rigtig for dig.

Når du laver øvelsen vil du:   

  • Få klarhed over din optimale arbejdssituation.
  • Blive helt skarp på hvad du gerne vil efter din barsel
  • Kende alle fordele og ulemper ved dine overvejelser.

Er det ikke bare med at komme i gang, så du kan tage en bevidst og velovervejet beslutning og nyde resten af din barsel med god samvittighed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *