Få ro, overskud og glæde i din hverdag efter barsel, ved at skabe et arbejdsliv du elsker.

Coaching for dig, der vil finde svar på hvad du skal efter din barsel.

 

Coachingen er for dig…

  • på barsel, som gerne vil finde et nyt (meningsfyldt) arbejde.
  • som gerne vil finde svar på det du VIRKELIG vil – NU.
  • der vil finde svar på om du skal tilbage (til dit nuværende job) eller skal noget andet?
  • der vil have en hverdag, som gør dig glad helt ned i storetåen.
  • der er mor til 1 (eller flere børn) og som gerne vil mærke dyb arbejdsglæde.

Synes du det er svært…

→ at overskue hverdagen efter barsel (i dit nuværende job)?

→ at få logistikken til at gå op med fuldtidsjob og bringe/hentetider?

→ at se meningen med, at aflevere din guldklump og arbejde i stedet?

→ at vælge hvad der er rigtigt for dig (og jeres familie)?

→ at mærke hvad du VIRKELIG vil efter din barsel?

→ at holde fokus på din arbejdssituation (og gøre noget ved den)?

→ at blive forstået eller få hjælp af dine omgivelser?

 

Drømmer du om…

♥ at finde svar på hvad du VIRKELIG vil efter din barsel?

♥ at få et arbejdsliv du elsker uden at gå på kompromis med dine børn?

♥ at kunne navigere i en travl hverdag med energi?

♥ at føle mere hverdagslykke og en dybere følelse af mening i dit arbejdsliv?

♥ at føle klarhed frem for frustration?

♥ at opleve ro, overskud og glæde?

Jeg hjælper dig med at skabe et arbejdsliv du elsker, så du kan stornyde din hverdag efter barsel

Om den dag filmen knækkede…

Fredag den 17. oktober 2014 væltede min verden. I vuggestuen. (Heldigvis efter, at jeg havde afleveret min søn).

Jeg kæmpede for at vise, at alt var godt. Men jeg kunne ikke kæmpe mere. Filmen knækkede og der skulle blot 4 ord til.  Jeg nåede heldigvis, at tage 2 skridt væk fra døren, før jeg fik spørgsmålet, fra en sød pædagog: ”Har du det godt”?

Jeg har svært ved, at lyve, så jeg kunne ikke andet end at svare ærligt. ”Nej”. Mere skulle der ikke til, for at tårerne begyndte, at trille ned ad mine kinder. Lige der. Mit i vuggestuen. Blandt forældre, børn og pædagoger. (Fedt).

Det var så slemt, at den søde pædagog spurgte, om jeg ville ”med ind og snakke”. (Der er bare noget i den sætning, der aldrig kommer til, at lyde helt godt). Jeg kunne kun svare ja, for vi vidste begge to, at jeg ikke kunne tage fra vuggestuen i den tilstand.

Hvad vi snakkede om husker jeg ikke. Men jeg husker, at jeg går ud af døren og mest af alt ønsker at være usynlig. Hive Harry Potters usynlighedskappe på, så ingen ser Villads’ gravide mor stortude. Men selvfølgelig møder jeg en veninde. Og det jeg husker er, at jeg hulkende giver hende et knus og siger, at alt er ok.

(Sagde jeg ikke lige, at jeg ikke kunne lyve?)

Min krop skreg STOOOOOOOP…

Når jeg tænker tilbage bliver jeg helt skræmt. Skræmt over min egen evne til, at ignorere mine signaler. For vil du høre en hemmelighed?

Jeg havde oplevet mange tegn, der fortalte mig, at jeg skulle stoppe op.

Jeg havde begyndende bækkenløsning. Kunne ikke læse på hverken papir eller skærm. Jeg skiftevis frøs og svedte. Jeg havde kvalme. Var ærlig talt helt igennem udmattet.

Jeg endte med, at melde mig syg. 1 uge. Men den ene dag tog den anden og jeg endte med at blive fuldtidssygemeldt. For at passe på mig selv og min uskyldige og kære lille datter i maven.

Det var en svær beslutning, men den HELT rigtige. Jeg accepterede hurtigt, at jeg skulle slappe af. Jeg var glad. Men samtidig dybt frustreret. (For det var ikke første gang i mit liv, at jeg tvivlede).

Jeg har mindst 10 års erfaring i, at tvivle. På hvad jeg skal og hvad der er det rigtige for mig.

 

Et udpluk af mine tanker fra november 2014…

I mit seneste job har jeg haft flekstid, frihed, kreativitet, indflydelse, plads, ansvar, inspirerende arbejdsområder. (Alt sammen noget jeg fandt ud af, at mit job skulle indebære under barsel nr. 2). Men jeg er ikke dybt passioneret. Det er også ok, men jeg ønsker mere ro. (Dårlig undskyldning # 1. Det er ikke ok).

Jeg har stærke værdier på hjemmefronten. Mine børn og min familie er mit liv – og det ønsker jeg ikke skal drukne i tanker. Tanker der aldrig forsvinder, fordi der ikke er tid til ro. Ro er det jeg skal føle, for at være i balance. (Jeg roser mig selv for, at være bevidst om, at skulle have ro, men helt ærlig. Jeg er jo mere end mor. Undskyldning #2).

Mine jobambitioner må vente til jeg er mere klar. Jeg er mere klar, når mine børn er store. (Den største løgn af alle. Undskyldning #3).

Jeg har de sidste 10 år løbet stærkt. Løbet stærkt efter positive resultater. På mine studier og i alle mine jobs. Jeg har ikke lyst til, at løbe stærkt længere. Jeg ønsker ro. Ro til kærligheden, mine børn – mit et og alt. (Den køber jeg. Men der skal jo også være plads til ”ro til kærligheden i mit arbejdsliv”. Hvilket fylder mindst halvdelen af mine vågne timer 5 dage om ugen).

Jeg fortsætter…

Løsningen er måske, at finde et job uden ambitioner. (Undskyldning #4). Jeg har flere gange ønsket, at min mand skulle udstationeres, så jeg kunne være hjemmegående i udlandet. (Undskyldning #5). Bare jeg kunne trives i et simpelt job – uden at få spat og føle klaustrofobi. (Og der var meget mere. Undskyldning #6-9).

(Jeg slutter af med): ”Bare jeg havde en rig mand, så jeg kunne gå hjemme, tage den helt med ro og tage en coachinguddannelse.” (Undskyldning #10 inkl. mit livs største karrieredrøm). 

Gør som andre super seje mødre. 

Skab et arbejdsliv du elsker og få ro, overskud og arbejdsglæde.

 

Sådan kom jeg fra KÆMPE frustration til SUPER lykke…

Jeg tog en beslutning. Om at tage det fulde ansvar for mig selv og min lykkefølelse.

Jeg begyndte, at trække vejret. Jeg prioriterede roen. Roen til mig selv. Og det der gjorde MIG glad. Jeg begyndte, at mærke efter. Mærke min krop. Mærke mit hjerte.

Og jeg læste bøger. Amerikanske og danske personlig udviklingsbøger med fantastiske spørgsmål og øvelser. Jeg arbejdede. Fokuserede. Lærte mig selv bedre at kende. Hver dag. Og jeg kom utrolig vidt omkring.

Den ene måned tog den anden. Og jeg var lykkelig. Dybt taknemmelig for mit liv med 3 elskede børn og manden i mit liv. Jeg prioriterede nærværet og kærligheden og lod ikke min frustration opsluge min hverdag. (Faktisk blev jeg, den 31. december 2015, opmærksom på, at jeg detaljeret kunne huske januar, februar, marts, april… ja, faktisk hele året super detaljeret. Udelukkende pga. mit fokus på nærvær og kærlighed).

Jeg tog mig selv i, at have coachingsessioner med Tony Robbins (amerikansk coachingguru) rullende over skærmen, mens jeg lavede babymos. Jeg tog mig selv i, at høre lydbøger og TedTalks inden for personlig udvikling og coaching, mens jeg ordnede vasketøj eller ryddede op i huset. (Som meget af tiden jo går med på barsel).

En dag kom Claus, min mand, hjem fra arbejde og spurgte: ”Har du haft en god dag?” Og jeg gik straks i gang med, at fortælle ham (passioneret) om alle de indsigter jeg havde fået i løbet af dagen. (Faktisk havde jeg lidt dårlig samvittighed, for jeg havde igen glemt, at få styr på aftensmaden, da tiden var fløjet afsted, mens jeg hyggede mig med Tony Robbins og smukke lille Vega).

Pludselig siger han så: ”Med alt den tid du bruger på det der, kunne det da være smart, hvis det blev din levevej. Så ville du kunne slå to fluer med et smæk.” (Hvor er mænds rationelle tankegang bare ekstra fantastisk engang imellem).

Jeg sagde noget i stil med: ”Ja. Det ville være det fedeste. Men en coachinguddannelse koster jo mange penge.”

Hvortil han svarede: ”Ja, men så må vi jo finde de penge.”

Mig: "Mener du det? Kan vi godt det?"

Claus: ”Ja. Det må vi finde ud af.”

Jeg fortsatte selvfølgelig lidt mere i stil med: "Virkelig? Altså, mener du det rigtigt?"

I det øjeblik 5-øren faldt begyndte jeg at græde. Denne gang af glæde ♥

Og gæt hvad. Vi fandt pengene. Jeg fik meldt mig til. Startede på min drømmeuddannelse hos Manning Inspire i september 2015 og blev certificeret Life- og Businesscoach på min yngste datters 1 års fødselsdag d. 5. marts 2016.

Jeg kan hjælpe dig…

Det er slet ikke sikkert, at du har været helt derude, hvor du bare ønsker ”en rig mand”. Eller ”en barsel mere”. Eller ”en lang ferie”. Men du kan måske genkende frustrationen over, ikke at vide hvad du skal. At tvivle. MAX.

Du kan komme videre hvis du vil, for jeg kan hjælpe dig med at finde DINE svar. Effektivt. 

Så du efter din barsel kan føle en dyb mening med at gå på arbejde, føle sand indre succes og knuselske din hverdag.  

Min rygsæk er propfyldt med en masse effektive og værdifulde værktøjer, øvelser og spørgsmål, som kan hjælpe dig (meget mere) smertefrit igennem processen. Jeg har samlet det hele for dig.

Derudover har jeg min egen erfaring, som gør, at jeg fuldt ud forstår, hvor DU er. Lige nu.

Jeg håber inderligt, at du vil være tro mod dig selv og beslutte dig for, at gøre dig selv glad. Nu. Det fortjener både du og din dejlige familie.

3 måneders coachingforløb

Jeg tilbyder et 3 måneders intensivt coachingforløb, som består af 1,5 times coaching i Humlebæk (eller over Facetime) + 30 minutters opfølgende telefon-coaching 14 dage senere, så vi holder momentum. 

Det giver i alt 2 timers coaching om måneden. 

Alle 6 datoer fastlægges ved køb, så vi gensidigt committer os til, at skabe resulater og holde fokus. Du vil ved opstart få tilsendt refleksion, som vil gøre dig klar på hvad du ønsker, at få ud af forløbet. 

Forløbet koster kr. 7500,- inkl. moms, hvis du er privat person og 7500,- ekskl. moms, hvis din virksomhed betaler. 

Inkluderet i prisen er 6 timers coaching, introduktionsværktøjer og muligheden for, at skrive og ringe til mig med spørgsmål. 

Du booker dit forløb her

e-mail: sanne@sanneravn.dk

telefon: +45 40 45 91 85

Lykke Rix

“Sanne er den bedste investering, jeg har lavet for min forretnings SoMe og brandingstrategi. Det var ikke bare en smart plan jeg fik. I stedet mødte jeg oprigtig interesse for min person, mine ønsker, mine visioner og mit brand. Sanne tog sig tid til at forstå, hvorfra jeg skaber og stillede samtidig kritiske spørgsmål til måden, jeg gjorde det på. Det var ikke bare en marketingsekspert jeg mødte, men en dygtig coach, som guidede mig gennem kommunikationen af mig og min forretning. Midt i forløbets første dage fik jeg en kæmpe indsigt i forhold til mit salg og min målgruppe, som jeg aldrig havde fanget uden Sanne.  

Jeg har efterfølgende oplevet en støtte, feedback og delt fejring af succes’erne, fordi Sanne investerer ikke bare sin ekspertise, men også sit hjerte i det hun laver.  

I en verden hvor det kræver massivt fokus at blive synlig i havet af budskaber på de sociale medier og pressen, er det vigtigt ikke bare at have en god strategi. Det er nødvendigt at være autentisk og have hjertet med, og det er den sjældne kombination, Sanne mestrer.”

Lykke Rix

Mentor og underviser

lykkerix.dk

Lykke Rix